Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
Esemény
Kovács Nikivel zenélt az Emberkert csapata


Rockaréna próbatermében újra próbált az Emberkert csapata ezúttal Kovács Nikivel a legeredményesebb magyar női motorversenyzővel.

Niki nem csak gyönyörű, de okos, lendületes, és ami legfontosabb vidám. És elhihetitek a gyorsasági versenyhez nem csak egy gyors motor kell, mert a motor sofőr nélkül csak egy oldalára dőlő vasdarab.

Az emberkert csapata és Niki egy kicsit kiengedték a gőzt a Rock Aréna próbatermében. Kovács Niki és az Emberkert röpke, közös pályára lépet. Egy olyan versenypályán mennek most ahol nem csak a gyorsaság számít, hanem a pozitív hozzáállás, kreativitásé és a spontaneitás.

A próbateremből nem szivároghat ki semmi! Szigoruan titkos ezért Niki gyönyörűen a Roxettől énekelte a "Sleeping in my car" című dalt. Ennek ellenére Guns N Roses szám került a nyilvánosság felé, hogy a produkció meglepetés értékét megóvjuk.

A próbákat folytatjuk a Rárós Fesztiválra próbálunk próbálunk és próbálunk.

Reklám (x)

Hozzászólások

[2016-05-17 06:43:27] Nem regisztrált felhasználó
Thanks for cortbinuting. It's helped me understand the issues.
[2016-05-17 23:13:32] Nem regisztrált felhasználó
I have been a blogger for 2years and more. I hope that the new changes will be more good than before.My site is . My suiegstgon is to improve the upload speed of pics in blogger..
[2016-05-18 05:46:48] Nem regisztrált felhasználó
Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser cotpitibalimy but I figured I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue solved soon. Thanks http://hzcgzhnambj.com [url=http://adyydbtdfae.com]adyydbtdfae[/url] [link=http://gpqkcbtexi.com]gpqkcbtexi[/link]
[2016-05-19 08:45:29] Nem regisztrált felhasználó
Thank you for 30 years of sewing education and inasription.I enjoy all your shows and the one I have watched several times is the 30 minute doll clothes. I have 4 small grand daughters and I make a lot of doll clothes. I so enjoy going to Sewing weekend in May. My best friend and I make it a girls weekend and we learn so much, and have a lot of laughs. Thank you for bringing such Joy in my life and being a friend. I hope there will be many more years of Sewing with Nancy.
[2016-05-20 18:23:15] Nem regisztrált felhasználó
Wait, I cannot fathom it being so strwdghtforaari. http://opscjq.com [url=http://ddbvyjosehp.com]ddbvyjosehp[/url] [link=http://vvycfbjmnsk.com]vvycfbjmnsk[/link]

Új hozzászólás:

Ellenőrző kód: Írja be a képen látható karaktereket a mezőbe!