Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
Esemény
Adventi gyertyagyújtás


Adventi Ünnep a Bazilikánál.Hideg volt,de a sok forralt bor enyhítette a várakozásunkat.

 Az Advent első gyertyagyújtására voltunk hivatalosak.Bár nélkülünk is fölgyulladtak volna a kék LED fények,de mi mégiscsak ott szerettünk volna lenni. Még jó,hogy a Bevezetem.hu szerkesztője elvitt minket,és haza is vitt,mert a forraltbor tényleg finom volt.

                                                            

Sok-sok kiállító termékeit nézhettük ebben a hangulatos kivilágításban,mint például Samsung,Manuel,Lumino,Originart galéria,Inka ház,Mesterporta,és a mi kedvencünk a ChocoMe,vagyis a csoki manufaktúra .
Fényfestés tette feledhetetlenné a Bazilika homlokzatát,amit a videón is láthattok.
A legjobb elfoglaltság mégis a korizás a nagy kivilágított fa körül,de mire mi oda kerültünk volna,addigra győzött a forralt bor.

Reklám (x)

Hozzászólások

[2015-09-08 10:16:23] Nem regisztrált felhasználó
Egyen meg Titeket a fene!Olyan irtf3zatos honve1gyam te1madt, hogy musze1j fele1llnom, itthagynom a ge9pet, e9s knmeniem a levegőre.Azte1n valami sze9ne1t keresge9lnem a le1nyaimnak - nem is folytatom.Ja de me9g annyit:A Kalefon, a ke9sőbbi Moszkva te9ren soke1ig megmaradtak a se1rga terelőkorle1tok.Vase1rnaponke9nt ugyanis elke9pesztő tf6meg je1rt ki a Zugligetbe, meg a Hfcvf6svf6lgybe.c9s persze ott is korle1tok e9s terele9sek...A zemberek a zf6ldet je1rte1k, a kis ostobe1k, e9s nem re1gtak f3re1kon keresztfcl csipszet a doboz előtt. Valami megve1ltozott, azt hiszem.

Új hozzászólás:

Ellenőrző kód: Írja be a képen látható karaktereket a mezőbe!