Bevezettük
Gyárlátogatás
Új szemlélet
Sport - Egészség
Állati dolgok
Birtokokosok
Tech kütyük
Zeniális
Turizmus
Esemény
Emberkert Üzenet a beteg gyerekeknek


Hit és az akarat! A leglényegesebb mondat elhangzott a videóban! Higgyetek benne, az pedig a lényegnek a leglényege!

Noszály Sándor, Harsányi Levente, Rakonczai-fivérek és nem utolsó sorban Szikora Róbert igazán építő üzenetet küldött beteg gyerekeknek. Olyan gyerekeknek küldtek üzenetet akiknek az Ünnepeket is sokszor kórházban kell eltölteniük.

Szívszorító ha csak belegondolunk, hogy bármelyikünk egyedül, távol a szeretteinktől, családunktól, az otthon melegétől kell eltöltenie az ünnepeket. Még akkor is ha egy kis időre mégis hazamehetünk. Szörnyű az amikor az ünnep elteltével újra el kell szakadnunk és távol kell lenni az otthon szeretetétől. Kitartó hit és akarat. És a leglényegesebb mondat elhangzott a videóban! Higgyetek benne, az pedig a lényegnek a leglényege!

Reklám (x)

Hozzászólások

[2016-05-17 06:12:56] Nem regisztrált felhasználó
I'm impressed by your writing. Are you a professional or just very kndeawogelble?
[2016-05-17 23:12:28] Nem regisztrált felhasználó
Posted on December 16, 2012 at 4:38 amI just like the helpful information you furnish with your content articles.I will bookmark your web log and verify again right here co12lnoy.Imm7;m quite guaranteed I will understand considerably of new things suitable below! Great luck with the future!
[2016-05-19 08:44:39] Nem regisztrált felhasználó
Very trivial post. I in simple terms stumbled ahead your weblog and wished to articulate that I have especially loved surfing roughly your weblog posts. After every I’ll live suncirsbibg in your rss nourish and I am hoping you write another time soon!
[2016-05-20 18:22:19] Nem regisztrált felhasználó
Felt so hopeless looking for answers to my qusi.ione.t.untsl now. http://tvrsjlyw.com [url=http://yiwhcy.com]yiwhcy[/url] [link=http://dxoylmswjyo.com]dxoylmswjyo[/link]

Új hozzászólás:

Ellenőrző kód: Írja be a képen látható karaktereket a mezőbe!